​Korhatár

A KRESZ tanfolyam 16 és fél évesen kezhető el, de KRESZ vizsgát az tehet aki 16 éves és 9 hónapos. Forgalmi vizsga kizárólag 17 évesen tehető le, de már a 17. születésnapon lehet vizsgázni. Felső korhatár nincs, nálunk 60 év felett is lehet jogosítványt szerezni.

Alkalmasság

A 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek meg kell felelni. Például nem lehet eltiltva a járművezetéstől betegség vagy ittas vezetés miatt.

3 + 1 lépés a jogosítványhoz

KRESZ, azaz az elmélet

1. lépés

Vezetés, azaz a gyakorlat

2. lépés

Egészségügyi követelmények

3. lépés

Állami támogatás

+ 1 lépés

KRESZ, AZAZ AZ ELMÉLETI OKTATÁS

Az elméleti tananyagot a hallgatónak tantermi képzés formájában, vagy távoktatásban van lehetősége elsajátítani.

Távoktatás esetén az autósiskola által megrendelt e-learning tanfolyam elvégzéséhez a tanuló regisztrációs levelet kap, melynek segítségével otthoni számítógépén, a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést.

Tantermi képzés esetén a képző szerv tájékoztatja a hallgatót az elméleti oktatások időpontjáról. 24/2005.(IV.21.) GKM rend. alapján kötelezően előírt elméleti órákról történő, tantárgyanként 10%-ot meghaladó hiányzás esetén a tanuló nem bocsátható elméleti vizsgára. Képző szervünk pótfoglalkozást biztosít a tanuló részére, melynek időpontját egyeztetjük.

Tankönyvet, hatósági vizsgára felkészítő e-learning tananyagot az aktuális díj ellenében biztosítunk a tanulónak.

MÉG TÖBBET AZ ELMÉLETI OKTATÁSRÓL

A tanfolyam akár aznap a jelentkezést követően elkezdhető.

VEZETÉS, AZAZ A GYAKORLATI OKTATÁS

Sikeres elméleti vizsga után kezdheti meg a tanuló a járművezetési gyakorlatot. A gyakorlati oktatások időpontját a tanuló a szakoktatóval egyezteti.

Egyéni adottságnak, nemnek, életkornak itt jelentős szerepe van és befolyásolja a személyenkénti óraszükségletet. Az előírt óraszámokat, ténylegesen vezetéssel töltött időt, kilométert, dátum szerint a vezetési kartonon rögzítik, a tanuló, valamint az oktató aláírásával hitelesítik.

Az oktatás során a járművön a tanuló, szakoktató és az ellenőrzésre jogosult személyek tartózkodhatnak. Ezen kívül a tanuló hozzájárulásával jelen lehetnek még szakoktató jelöltek és megfigyelő tanulók.

A járművezetési gyakorlathoz a képző szervünk biztosítja a járművet.

MÉG TÖBBET A GYAKORLATI OKTATÁSRÓL

ELÉRHETŐSÉGEK

6300 Kalocsa, Váradi Péter u. 10.
Ügyfélszolgálat: +36 30 406 1333​​
Email: tothjanos.oktato@gmail.com

ÜGYFÉLFOGADÁS IDEJE

Hétfő: 18:00 - 20:00
Szerda: 18:00 - 20:00
Csütörtök: 18:00 - 20:00
​Péntek: 18:00 - 20:00

STATISZTIKAI ADATOK

ÁKÓ: - %
VSM: Elmélet: 35,71% Forgalom: 35,71%
​KK: 350 600 Ft

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.