AKTUÁLIS HÍREK

Amikor jogosítvány szeretnénk nem könnyű eligazodni a hatóságok és az autósiskolák sokasága között. Nálunk viszont a legfontosabb információkat mindig nyomon követheted.

Mutatószámok

Mutatószámok

A mutatószámok remek eligazítást nyújthatnak azok számára, akik már elhatározták a jogsi megszerzését, de még nem döntötték el, hogy melyik autósiskolába iratkozzanak be, vagy esetleg kinéztek több, otthonukhoz vagy az iskolához közel eső sulit, de nem tudják, melyiket válasszák.

ONLINE KRESZ tanfolyam

ONLINE KRESZ tanfolyam

Az online tananyag interaktív animációkból, videókból, képekből, szöveges tartalomból, valamint KRESZ tesztekből épül fel. A rendszer modulokból felépülő fejezetekből áll, amelyek végén próba tesztek vannak a sikeres felkészülés érdekében.

Vezetési gyakorlat

Sikeres KRESZ vizsga után következhet a vezetés, ahol tanulóinkkal egyeztetünk, hogy milyen sűrűn, melyik napszakban, esetleg hétvégén, autópályán is szeretne vezetni. Az járműkezelés alapjainak elsajátítását a tanpályán, illetve a városban és környékén végezzük.

A tanfolyam ára

Abszolút ésszerű díjszabással, részletes tájékoztatással várjuk, rejtett költségek nélkül! Árlistánkban tételes lebontásban láthatja, mit foglal magában a teljes tandíj, és eldöntheti, hogy Önnek megéri-e! Számos elégedett, sikeresen vizsgázó tanítványunk tanúsítja, hogy igen!

Tájékoztatók

Rendszeresen frissítjük a tájékoztatóinkat, amit le is tölthet, mert fontosnak tartjuk, hogy a feltételeink a tanulóink számára is átláthatók legyenek.


ELÉRHETŐSÉGEK

6300 Kalocsa, Váradi Péter u. 10.
Ügyfélszolgálat: +36 30 406 1333​
Email: tothjanos.oktato@gmail.com

ÜGYFÉLFOGADÁS IDEJE

Hétfő: 18:00 - 20:00
Szerda: 18:00 - 20:00
Csütörtök: 18:00 - 20:00
​Péntek: 18:00 - 20:00

STATISZTIKAI ADATOK

ÁKÓ: - %
VSM: Elmélet: 37,50% Forgalom: 35,71%
​KK: 265.600 Ft

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.